Popular

大馬名厨Chef Wan游玩曬戲水照! 裸露上半身被酸民罵肥!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

大馬名厨師拿督Chef Wan近日到Pulau Langkawi旅游度假,并且在IG大方曬出半裸泳池照,沒想到引來網友的批評。網友表示他身材不好又有大肚腩,爲什麽要裸露上半身呢?

62嵗的Chef Wan近日在IG曬出自己在Pulau Langkawi旅游時的照片,其中有幾張是他穿著泳褲,赤裸著上半身并在泳池戲水的照片,結果沒想到被住海邊的網民看見了。網民批評他肚腩大又沒有腹肌,在展示什麽?

Chef Wan之後也生氣地在IG發長文回擊酸民表示:“這些人不會那麽愚蠢,不知道我一直過著非常自由的生活”,“這意味著我沒有生活在洞窟裏,我與各式各樣的人互動,我尊重每個人。

View this post on Instagram

Ala sibuk la some of this people yang asyik nak bersyarah konon kita ni ambil gambar mandi di kolam tu nampak aurat, banyak tunjuk seluar pendek with all my friends lah. Ada yang coment tak malu ke dah tua nampak kan perut tu buncit dan tetek tu dah gelebeh. Dah tua gelebeh la semua! Law of gravity! Esok dah tua asyik mengata orang jangan esok bibir masing2 pulak Allah gelebeh kan.😂 Baru tahu nasib masing2. Tak kan la mereka ini bodoh sangat tak tahu yang selama ini i lead a very liberal life. Meaning saya ni tak hidup didalam gua batu bergaul dgn mcm2 orang dan semua pun saya treat with respect. Tak kan mandi di kolam renang nak berjubah pulak. Memang la saya dah tua badan pun gemuk dan boroi tetapi with great confidence and selfesteem. Itu sebab saya berani post gambar2 itu. I am comfortable in my own skin pun. Pi lah suluh muka dan badan masing2 pun kalau cantik sangat nak mengata kan saya ini. Bapak atau laki kau orang masing2 pun ada yg rupa dan badan mcm aku jugak! Sikit hari all of u are going to get to where i am too. I updated all those video because i wanted to laugh at my silly old self and hopefully make others laugh too. Dont be a bloody hipocrite always wanting to judge my life and put me down. By doing so i make others smile dan tak menyakit kan hati sesiapa pun. Yang kau orang risau tetek aku ni gelebeh dan perut aku ni boroi apa hal? Pi telanjang depan cermin tu suluh dulu badan masing2 jika cantik sangat kan.😂 Tak habis2 nak jadi ustazah dan ustaz. Tak habis2 nak jatuh hukuman. Mulut masing2 mcm haram jadah nak menyakit kan hati orang mereka tak sedar pulak. Suka hati aku la nak jadi ikan jerung ke atau badak berendam sekali pun! Kau Ado? Elok2 boleh follow my IG kan dah kena block now. Rimas manusia2 yang always think they are far holy and better than us.. Ada pulak tu menyindir yindir kita pulak mcm la kita ni banggang sangat tak faham maksud mereka. Is all this necessary? Kau tengok Ikan Dugung ni baring relax aja.. Tak pulak dia kisah the world around him. Nak tengok ..tengok tak suka unfollow aja. We have so much to learn from people attitude out there.

A post shared by chef wan (@_chefwan58) on

他也表示雖然自己老了,體型也變胖了,但是他對自己依然充滿自信,所以才會曬出游泳照,並强調自己不會因爲網友的侮辱而感到沮喪。最後他更是送各位酸民一句話:“不要成爲一個僞君子,總是想審判我的生活並使我失望!”

Write A Comment